Steun ons!

Wilt u ons werk ondersteunen met een donatie?

Betaal met iDEAL door onderstaand formulier in te vullen, of maak een bedrag over naar onze rekening: IBAN NL43 TRIO 0379 4068 10, t.n.v. Stichting Groots Gebaar.

Naam*

E-mailadres*

Bericht

Bedrag €*
Mede dankzij uw steun kan de Stichting Groots Gebaar initiatieven ondersteunen rondom het stimuleren van het gebruik van gebarentaal en deze voor iedereen toegankelijk te maken. U maakt deze initiatieven samen met ons mogelijk met een eenmalige gift, of wordt Vriend. Daarmee draagt u bij aan het erkennen van nut en noodzaak van gebarentaal en het beter benutten van diversiteit binnen onze samenleving. Dat leidt tot minder eenzaamheid, meer contact en betrokkenheid.

Periodiek schenken met belastingvoordeel

U kunt Stichting Groots Gebaar steunen op een manier die voor u en voor ons heel voordelig is. Wanneer u ons minimaal voor een periode van 5 jaar steunt, is uw gift volledig aftrekbaar, zonder ondergrens.  U krijgt dus een deel van uw gift terug van de belasting.

Nalaten

Wellicht overweegt u Stichting Groots Gebaar op te nemen in uw testament. Dit kan door middel van een erfstelling of een legaat. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Donateursservice

Heeft u een vraag, een opmerking of wilt u meer weten? Neem dan contact op met Anita Weekers, 06-20435342, info@grootsgebaar.nl

Hartelijk dank voor uw steun!

.